Nevím, nejsem soudce. Žádný dokument z této kauzy jsem neviděla a nečetla (myslím např. zdůvodnění krajské komise, soudu), tak k tomu jen těžko můžu něco říct. Ale v Norsku jsem byla, a tak mohu taky dosvědčit, že v restauraci rodiče pijí před dětmi i alkohol a že děti si kupují zmrzlinu či cukrovou vatu i v pondělí (viděno večer na Aker Brygge, kde jsme pár hodin seděli, a sledovali šrumec). Připadalo mi jednoduše až banální vyvracet domněnku, že něco takového je v Norsku s dětmi rizikové...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.