Jsem OSVČ a tam je to s vyměřovacím základem teprve srandy kopec a mateřská nula nic i při celkem solidních příjmech, takže tato změna by se mě netýkala, ale opravdu tleskám takovému návrhu a maminkám kterých by se to týkalo to upřímně přeji. Nechce se mi polemizovat nad tím, jak velké šance na uvedení do praxe tenhle nápad má, ale kéž by docházelo k takovýmto změnám. Nechápu proč by měli šikovní lidé donekonečna odsírat to, že se o sebe umí postarat i sami. Na odvodech a daních vysází balík a pak mají kulový, když jednou(!) po někom něco chtějí- přesně jak se píše v článku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.