Můj muž byl na nějaké přednášce, možná mi to i říkal, ale přiznám se, že už nevím. Třtinový prostě nedoporučovali. Jediné, co mě napadá, že u toho hnědého cukru prý zůstává asi 5 % organických látek, takže může dojít třeba i k pomnožení bakterií. že by to bylo nebezpečnější z hlediska toho dovozu?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.