kili - na rozdíl ode mně a VŠECH pediatrů, s nimiž jsem se zatím setkala, včetně pediatrů motolských (až mě zas budete chytat za slovíčka - mám na mysli lékaře - pediatry z pražské FN Motol), nejen okresních či obvoďáků
Takže se skutečně nemůžete divit, že jakýmsi vašim, notabene nijak podloženým teoriím skutečně nevěřím. Jeden virtuální pediatr proti cca 15? 20? reálným...no, nevím, nevím, co si vybrat
"
Madame,
nejde o "mé teorie" ani názory, kdežto o konsensní stanoviska AAP a CDC, jimiž jsou podložena má sdělení a je Vaší věcí jak s nimi ten který čtenář naloží. Já jsem nijak neprojevil jakýkolivěk podiv nad Vaším přístupem, ba ani mé prvotní sdělení nebylo reakcí na Váš příspěvek. Je mi srdečně jedno s čím a s kým jste se Vy setkala, nemá to nic společného s polemisovanou věcí. Vybrat si, to je na každném jednom vybírajícím. Pro mne je podstatné nabídnout informaci ("...a rozhodil zrno hořčičné a jedno padlo na kámen, jedno do vody a až to třetí do prsti pohnojené aby dalo vzklíčit klasu .." (volná citace).