Nejsem zakladatelka. Trpím na migrény a po trhání zubů trpím několikanásbně více a ani léky zabírají. Při posledním trhání jsem zkusila homeopatika ARNIKA MONTANA, první den 1-2 kuličky po hodině, další cca 3-5x za den a pozvolně ubírala. Musím říci, že to bylo poprvé, co mi téměř nic nebylo a prášek na bolest - i klasickou po trhání jsem měla jen jeden den. Tyto homeopatika mi i vloni dala doktorka v Bulharsku na vymknutý kotník, neboť "léčí" kosti.
Homeopatii moc nezkouším, ale fakt,že na dva druhy zdravotních problémů mi zabírá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.