"Myslela jsem tu tolik kritizovanou inkluzi ve školách. Tak jsem o tom začala přemýšlet z druhého konce ... Možná naše děti začnou jinakost chápat úplně jinak. "
- obávám se, že v tomto se inkluze hodně přeceňuje. Když jsem chodila já na ZŠ, v jednom křídle budovy naší školy byla Zvláštní škola. Měli tedy samostatné šatny, ale jídelnu a školní dvůr o přestávkách využívali stejně jako my. Přesto to pro nás byli "zvláštňáci", nevšímali jsme si jich, ani oni nás. Pořád se drželi ve svém hloučku. I když v jedné budově, byli jsme jakoby v jiných světech. Jeden z nich s námi sice chodil do první třídy ( v pololetí měl 5 na vysvědčení a pak přestoupil do zvl. školy), nepamatuji si s ním žádné problémy, přesto jsme si ho poté nevšímali ani on nás.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.