| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám mimo dalších, které mít "musím", mBank.

- účet bez poplatků za vedení
- 3 výběry zdarma, pak cashbacky zdarma
- co se mi líbí nejvíc, můžu mít spoustu podúčtů, a kdybych chtěla, i k nim karty zdarma. když mi dojdou peníze na účet, podle plánu se mi příjem "rozprskne" na tyto různé účty (vše zdarma), a já tak automaticky odkládám peníze (mám účet zvlášť na výlety, účet zvlášť na šetření pro případ nouze, účet zvlášť na šetření na zubařku, apod.). některé účty jsou klasické, některé "spořící", i když je malý úrok, je to vykompenzováno tím, že neplatím ani kačku navíc za žádný přesun.
- k tomu ještě mám spořící účet, na který se penízky přesouvají automaticky samy jak platím, a to buď max 10% z částky, nebo max 50Kč za každou transakci. Ono se to nezdá, ale za ten měsíc se to nasbírá, a pomáhá mi to šetřit pravidelně, stále, a nemusím na ty peníze šáhnout, a tím, i když jsem sama s dcerkou, ušetřím na slanou vodu all inclusive jednou za dva roky. Jinak bych asi neušetřila, toto mi odvádí penízky samo.
- mají senzační uživatelský prostředí, vše přehledné. vše se dá nastavit sama. za mě bych neměnila. k tomu ještě snad jako jediná banka má možnost nastavit zákaz provádění výběrů z karty na dálku (třeba když se uzavře objednávka po telefonu). všechny limity se dají přehledně nastavit online.

Cítím se jak reklama, ale tato banka je pro mě nej :)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.