Šuplík - hele, to máš těžký - až když jsem to zažila na vlastní kůži, začala jsem se zajímat o činnost akreditační komise i o akreditace jako takové, a až po XX letech studií na různých školách jsem zjistila, že se prakticky nelze přihlásit ke studiu, u něhož by byla jistota dokončení.
Akreditace se obnovují v průběhu kratší doby, než je doba studia.
Tudíž je to jen a jen na komisi, jak to zařídí.
UJAK tancoval, jak komise pískala, ale marně.
A kromě toho z nás cíleně a záměrně Dvořáková udělala nejen adepty na skladníky v Lidlu, ale ještě nás zesměšnila a rozcupovala v médiích - týdny a měsíce ta masírka z její strany trvala.
Proč?
Je úkolem AK nejen dozírat, ale i totálně mediálně, v očích lidí sejmout nejen instituci, ale i studenty a kantory?
Školné nám nevrátí - služby jsme si koupili: to znamená - výuka i zkoušky proběhly. Můžeme se soudit, ale není jasný viník a ten bude jasný, až se rozhodne mezi Dvořákovou a UJAKem, který si to líbit nenechal.
Pak to můžeme chtít po tom, kdo to prohraje.
Už vidím, jak kdokoli z nich vrací 700 studentů 50000,-...
A co dál?
UJAK zajistil dostudování na Slovensku a v Polsku, ale i kdybych na to měla hlídání a čas, jezdit 700km do školy, úplně vidím, jak nějaký chytrolín vymyslí, že diplomy ze zahraničí neplatí.
Ministryně Valachová rozmázla v médiích, jak nám zařídila místa na jiných pajdách - lež jako věž - vše při starém: přijímačky a 2-5let od začátku, dle fakulty (a o moc levnější než UJAK to není - zvl. když se připočte cestování, ubytování...).
Rozdíl je pouze v tom, že ujakáři budou ostatní na pajdě hluboce pohrdat a mít je za debily, protože už to proniklo do povědomí veřejnosti (koneckonců s pohrdáním a problémy se dodnes potýkají i právníci z Plzně).
Takže se vrhnu na socku a pámbíčkařinu, neb z toho mám jen Bc., dodělám Mgr. a cokoli okolo pg zkusím později jindy, jinak - mám ještě spoustu času. Mohu se jen modlit, aby Dvořáková nezjistila, kde studuju