Přidat odpověď
Vybiram pomaly hrnec, na zaklade nekolika kladnych doporuceni Bionaire, pro nasi rodinu ten nejvetsi 5,7l. Ted jsem ale narazila na novinku "pomaly a multifunkcni" hrnec, ktery umi navic smazit, pect, varit na pare. Jako vyhodu uvadeji, ze se maso nejdrive osmahne/ zatahne a pak se teprve pouzije funkce pomaleho hrnce. To mi pripada logicke, navic by se po vareni mohla zapnout funkce na peceni, aby se udelal kurcicka. Prijde mi divne, ze u pomaleho hrnce nikdo tyto funkce nepostrada, nevadi ze se maso nezatahne, cibulka neosmazi? Na tom pomalem hrnci je mi sympaticka vnitrni keramicka nadoba, ten multifunkcni hrnec ma vnitrek z liteho hliniku. Cenovy rozdil je asi 1300,-. Co si o tom prosim myslite, pouzivate nekdo? Uzivatelky pomalych hrncu, dopekate kurcicku v troube, nebo cibulku na panvi? Diky moc za rady!
Předchozí