Mám ten největší bionaire. Dělám to s předopečením i bez něho, jak kdy. Jak píše kronika, třeba i ty koule do rajské nebo jiné omáčky jsou dobré. Dělá se to jakoby ve vlsatní šťávě. Pomalím třeba i kuře - je pak výborné do salátů nebo třeba kuskusu. Nemá jenom z PH kůrku, ale má výrobnou chuť a je tanaté, takže kůru oželím, resp. bych ho mohla vrznout do trouby a kůru by mělo, ale na to jsem líná a většinou spěchám. Protože vařím v PH ve spěchu - ráno to tam dám a večer máme večeři. Nejvíc jim doma chutná kližka pečená v PH, tu ani nedopékám v troubě a je super.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.