Proto jsem napsala rozmezí je to plus mínut u každého je to jiné. Někdo mi hubne a má na den 230g sacharidů a někomu dám 170 a hubne taky.
"Někomu sedí pro redukci více sacharidů, někomu více bílkovin a tuků." to je pravda s tím souhlasím !!!
S každým pracuju individuálně. NIKDY nemůžu a nevezmu jídelníček a nezkpoíruju dalšímu. Každému dělám nový a každý má jiný. Jednak s ohledem na zdravotní stav, různé alergie, diabetes, aktivní sportovec nebo nesportovec .... jinak pracuju s dítětem, jinak s ženou v menopauze a jinak s důchodcem.
Vzhledm k tomu, že mám dobré reference, s čistým svědomím říkám že si za tím co píšu stojím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.