Přidat odpověď
Delete, já jsem se na nic neupnula, já jem píšu, že tato konkrétní část by mě buď hodně otrávila, nebo aspoň znejistěla a rozhodně by mě odradila, pokud bych měla možnost hledat práci jinde, ani bych tam nešla
přitom kdybych měla možnost, ráda bcyh učila jinde než v klasické škole, šla bych do toho ráda, a teda neumím říct, kolik mých současných kolegyň by bylo ochotných a schopných učit jinak, na tolik si nevěřím, abych odhadla všechny ostatní, ono totiž jsme na klasické škole a musíme se tomu přizpůsobit, když někdo chce učit výrazně jinak, dřív nebo později narazí a musí se vrátit ke klasice, přesto, že mu to nevyhovuje, jenže když není kam jinam, člověk dělá to, co musí nejlíp jak umí
taky je jasný, že pokud na prvním stupni naučíme děti na klasiku, na druhým stupni se přizpůsobit musíme
pokud druhý stupeň vyžaduje klasiku, může být první stupeň jiný jak chce, musí děti připravit i na to, co je čeká potom
jinak tvůj názor, že kolegyně by dělala jen s tebou něco jinak... trochu přehnaný sebevědomí, ne? kolegyně může chtít dělat věci jinak, jen nemá zkušensot, možná má za sebou spoustu let klasických metod a chce dělat věci ke spokojenosti dětí, tak se ráda učí, ale to přece neznamená, že toho nebude schopná i sama, ne tys uměla všechno hned od začátku? zrovna u tebe mám pocit, že si přehnaně připouštíš jakoukoliv těžší situaci, jiný názor, cokoliv, to zase třeba ta tvá kolegyně umí zvládat líp - každý umí líp něco jinýho, já nehodnotím nikoho, jen říkám svůj názor na toto popsaný výběrový řízení a jeho část, která mě odrazuje
Předchozí