Yuki,
tam nejde o to, že by vedení slovní hodnocení nechtělo. Ono je ani nenapadlo ho chtít. Ono to vedení o prvním stupni totiž vůbec nic neví, takže dochází k tomu, že buď si někdo prosadí něco silou na základě své obliby (a některé se fakt umí dělat oblíbenými velmi dobře
), nebo nám vedení svými zásahy dokonce podělá i to, co celkem funguje ke spokojenosti všech.
Proto teď čekám na kontrolu ŽK, protože já to slovní hodnocení píšu, zato známky skoro vůbec, a oni mají požadavky na minimální počty známek, ale vlastně vždycky uvažují maximálně v horizontu 4. a 5. tříd, pokud už myslí na první stupeň...tak jsem zvědavá, jak se budou tvářit oni, a jak se bude tvářit inspekce, která už se ohlásila...
Ale ve výsledku je mi to jedno, protože i kdyby všichni dohromady protestovali a nařizovali, tak na konci dubna už je to celkem jedno, protože to hlavní už mají děti za sebou...no a jediné, co se může stát, a nejspíš se stane bez ohledu na to, jestli nějaké slovní hodnocení píšu nebo ne, že nedostanu novou smlouvu...