Heroes, podle mých zkušeností nesmí být žádná dieta. Musíš přejít na nový životní styl. Před 2 lety jsem zhubla 15 kg a cítila jsem se jako v ráji
Jenže jsem změnila práci z polovičního na celý úvazek,- nově sedím celý den na zadku a když přijdu večer domů, tak je toho všeho tolik, že jsem začala přibírat. Ale pořád jsem se jakž takž držela na mínus cca 10 kg. Jenomže vloni zhruba touhle dobou mi začalo ve velkém haprovat koleno a ulevováním mu začalo bolet i druhé a přestala jsem moct sportovat, hýbat se
Potom se dohadovala rehabilitace s dr. - jeden doporučoval aspoň cyklistiku a druzí zapovídali jakoukoliv námahu... potom operace a 2 měsíce jsem jen ležela a seděla a nesměla jsem na nohu stoupnout a jsem tam, kde jsem byla před cca 2,5 lety +další 2 kila
Teď postupně jak si noha zvyká na větší a větší zátěž, tak už mám dole 1,5 kilo a snažím se znovu najet na nový životní styl. Více pohybu, strava 5x denně po menších částech (aby se zmenšil žaludek), více zeleniny a více luštěnin... Koukám občas do jídelníčků podle kterých jsem hubla před lety a doufám, věřím, že kila zase dostanu dolů
Diety jsou na houby v tom, že je člověk fakt celý život držet nezvládne a jak se najede na běžnou stravu, tak to skáče znovu zpět.