Je to fajn nápad, napíšu. V utery zajdu na jinou veterinu pro druhý názor. Další peníze fuč. Ale mám strach, že se jí to komplet zaniti a má to už těsně vedle oka. Postříkani sprejem ji spíš podle všeho dráždí. Teď v pátek druhý vet tam není, blbe velikonoce. Atb jsem do ni namackala snad jen půlku, už jen jak mě vidí tak prchá. Ještě jednou může blbý vet s obklady z dubové kůry. Mu snad sibe. Nebýt toho, že mi vypiplal křečky a udělal luxusní císaře a několik kastraci tak si budu myslet, že vůbec do žádné vet školy nechodil.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.