copak je někdo schopen zodpovědně říct, že buchta z poctivýho másla je "nezdravá", kdežto s nějakou náhražkou "zdravá"?
Podle mě prakticky neexistujou "zdravý" a "nezdravý" potraviny jako takový, všecko je akorát otázkou poměru.
Je sádlo nezdravý, když si ho trochu hmáznu na chleba nebo na něm osmažím cibuli do nějakýho jídla, a dám ho tam přiměřeně, ne že z toho bude kapat? A je to víc nezdravý, než když tam dám... co je vlastně zdravější než sádlo?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.