Tak když si udělá masové karbenátky z nízkotučného mletého ( dá se sehnat i s 15 % tuku) a udělá je v parním hrnci, tak to snad ani není tak hodně. Navíc je to moc dobré. Mnohem lepší než smažené. Dle mého jde o množství tuku a druh přípravy masa. Množství jako takové na den by asi nebylo nic závratného.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.