| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kdysi jsem zkusila mléčnou dietu. Kila šla dolů, ale po návratu k normální stravě zase, samozřejmě, nahoru. Navíc jsem si pak připadala jak ucpaný odpad a necítila jsem se dobře.
Lepší to bylo s detoxem dle Antonie Mačingové. Tam šly dolů hlavně centimetry, trávení fungovalo skvěle a energie jsem měla na rozdávání. Recepty z její knihy používám doteď (zelené fazolky na česneku se sýrem, salát z červené řepy, olivového oleje a kyselých okurek apod.).

Na redukci váhy se mi ale nejvíc osvědčilo jíst dopoledne sacharidy (oblíbená kombinace červená quinoa+ořechy+med+ovoce), v poledne maso s dušenou zeleninou a večer zeleninové saláty se sýrem nebo vajíčkem. Vynechat sladkosti, bílé pečivo, knedlíky, zredukovat těstoviny. A hýbat se, chodit.

A sacharidy nesacharidy, nejlíp se mi hubne hlavou. Když se za kily nehoním a umím se pochválit za to, jak vypadám.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.