Na potrviny se velce dobre pamatuji. Cleba nebyl dobry, rohliky po nicem nechutnaly. Marmemala byla nahrazka s barvami. O ostatnim nemluve. Na jogurty jsem se nemohla ani podivat. Maso neskutecne, pamatuji si z nasi samoobsluhy prazdnotu a v mrazaku jeden (!) vytekly spenat. Sunku jsem nepoznala, az mi prodavacka naznacila, ze neco slosovaneho je sunka.
Za komunistmu jsem mela plat 1200 a 300 sly na najem.
V zelenine jsem nerozeznala pres spinu brambor od mrkve.
Tuhle adoraci nechapu. Co se deje? SUnku meli v Praze dobrou asi na dvou mistech co jsem znala, ale nebyla, a taky byla desne draha. Nadherny pecivo meli v Mostecke ulici u Karlova mostu, ale fronta na 40 minut pokazde.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.