jak holčička našich sousedů. Přitom jsou to příjemní a inteligentní lidé, kteří se oběma svým dětem hodně věnují. Holka je ale "rozcapená". Pozvala (vymručela si to) mne i s pejskem na jejich zahradu, ale všimla si psa pár vteřin a už se neukázala (pokecala jsem si tedy aspoň s jejími prarodiči na zahradě). Ryju záhon a ona pořád otravuje, ať jí donesu tu kost, co na záhoně zahlídla. Říkám jí, že jí přeci nebudu dávat bordel ze záhonu.. no.. nakonec jsem jí ho donesla. Nevím - není to trochu Asperger nebo něco takového? Absolutně se neumí vcítit do jiných..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.