Já budu se svým názorem asi ojedinělá, ale mám holku ve 2. třídě a nepřijde mi moc odlišná od té tvojí svěřené.
Ona teda není nepříjemná furt, ale často taky. Hlavně když neudělám něco, co si předem naplánovala. Třeba pro ni přijdu do družiny a ona chce jít ke kamarádovi a já řeknu že ne, dnes to nejde. Otrávený ksicht, kňourání, apod. Včera jsem ji po hudebce v jiném městě vzala na hřiště, shodou okolností jsme zjistily, že je tam pouť. Zaplatila jsem jí 2 atrakce ( předem jsme se na tom domluvily, měla to jako odměnu za včerejší koncert). Šla na 2 atrakce, já tam stála jak tvrdý Y, pak jí říkám, že jdeme pryč a ona nasraná, že ještě chtěla na řetězák.
No takže dostala přednášku o nevděku a jelo se domů.
Doma- měli udělat za úkol 30 příkladů - vymyslet. Tak jí říkám, ať si to píše pod sebe, aby se jí to dobře počítala a ona just ne, má svoji hlavu, takže to psala za sebou a pak samozřejmě musela pořád přepočítávat, kolik už má hotových příkladů
Atd. takových storek je denně několik.
Ale já bych teda nechtěla, aby ji někdo pravidelně hlídal, by mi toho člověka bylo líto
Jinak teda hodná umí být taky a vesměs, když spí u kamarádek třeba jednu noc, tak si na ni cizí rodiče nijak zvlášť nestěžují.
Ale sama o sobě tvrdí, že je tvrdohlavá a těší se na dospělý život, až si prý bude moci vše regulovat dle sebe.
Prostě je to povaha.
Posílám jen mnoho sil, někdy je to těžké.