První dvě děti měly látkové pleny, před rokem 1989, a opravdu všechno se muselo převlíkat. Do postýlek pod prostěradlo se dával igelit, aby nebyla promočená i matrace. Někdo mi poradil používat proužek igelitu i do poslední plenky. Dávala jsem dvě látkové pleny a třetí jsem to zavazovala. Pak jsem koupila froté látkové kalhotky na suché zipy, ale ty taky neměly nepropustnou vrstvu a neměly gumu, takže nepřilnuly k tělu. Podle mého, za prababiček na vsi děti byly hodně nahé, plenky tak často neměly.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.