Tohle téma pěkně pojednává Jiřina Prekopová. Děti lze omezit i ve volné hře a dokonce z toho profitují. Je to otázka míry. Ta volná hra se musí moderovat tak, aby si děti hezky pohrály a rodiče to neomezovalo za meze snesitelného. Vyjdeš jim vstříc, že nebudeš prudit kvůli pitominám, ale nenecháš je udělat z bytu kůlnu na dříví. Je to nácvik systému "Já pán ty pán", který je obecně celkem těžký a pro našince ještě víc. Také s tím bojuju a čím jsem starší, tím mi neustálý čurbes a chaos všude vadí víc. Ale ověřila jsem si, že když např. zakážeš dětem roztahávat lego po úplně celém bytě a přesvědčí se, že fakt nesmějí, tak si pak spokojeně a kreativně hrají s legem na místě k tomu určeném. Atd.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.