mad...my zijem v Niedersachsen u Brem. V Berline mame jen letni byt a lod. To co jsem popisovala /kde jsem driv bydlela/ je Rheinland-Pfalz. 70km vychodne od Kolina nad Rynem. Ale mame /oba s muzem, jeho i mi pribuznni/ rodinu i v Bavorsku a deda zil /muj/ v Nordrhein-Westfalen. A manzel teda jeste v Berline. Takze to fakt neberu podle toho vychodu. Jo, zrovna rodina v Bavorsku je pomerne movita a i ta v Berline /tchanovci/ nejsou zadni chudaci. Ale proste zu to fakt neni co to byvalo pred dvaceti lety. Hodne to slo dolu a hlavne po te krizi je to dost videt.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.