jentak, to je to co jsem psala o svagrove a svagrovi. Oba maji pres 6tis eur. mesicne a z toho ma jeden vcistem 3 100eur a druhy 3 300eur.... Manzel ma taky Silene strazky. Ale o neco lepsi, neb jsem v domacnosti. kdybych delala, asi bych delala pro radost, neb jakmile bych neco vydelala, jemu by se zvysily dane, takze nula od nuly by posla... Kamradka dela tak, ze se nechava platit jako 400eur Job. Tak to aspon nepostihuje dane jejiho muze. A teda i s tim rizikem, ze se ji to nebude pocitat do duchodu. I kdyz snad neco malo jo. Tak mi to aspon rikala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.