| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mandelinko, přesně, taky nesnáším, když musím na někoho čekat...jako chápu, že se výjimečně může něco stát a člověk nestíhá, ale štvou mě třeba lidi, kteří to dělají opakovaně...pár mých kamarádek to takhle prostě má - domluvíme si sraz v 15h a zatímco já tam jsem o pět minut dřív, tak jim přijde normální, že dorazí o 15-20 minut později... Jinak přehled o čase mám taky vlastně pořád, už třeba jenom proto, že doma máme nástěnné hodiny v každé místnosti, takže je obvykle nejde nevidět~:-D. Ale nevadí mi to, máme rádi nějaký rytmus a řád a syn třeba i o víkendu chodí spát ve stejnou dobu, jako přes týden, je to prostě hodina, která mu vyhovuje nejlíp, takže není důvod na tom něco měnit...výjimečně když třeba bylo něco v televizi, co chtěl vidět, tak jsme ho nechali, ale stejně obvykle odpadá ve svojí obvyklou dobu~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.