Přidat odpověď
Jentakj, nevím, ale takhle plánují všichni kolem mne....i třeba s mamkou se vídám jindy, než večer, protože jednak ona je spíš skřivan a brzy večer je už unavená a za druhé to k ní mám přes hodinu MHD přes celou Prahu...a třeba nejlepší kamarádka pracuje sice v Praze, ale bydlí za Prahou a má menší dítě, navíc je s ním sama, takže ta určitě taky nebude extra pak znovu jezdit do Prahy, to je přece nesmysl, takže se sejdeme třeba nějak odpoledne, nebo navečer, než jede domů a tak...a s tím plánováním - já se musím řídit tím, jakou mám směnu v práci, jestli mám ten víkend volný, nebo ne, jestli ten druhý má volno, protože co vím, tak většina lidí kolem nás už má naplánované různé akce, ať už pracovní, nebo rodinné...my třeba jezdíme se synem na různé železniční akce a ty jsou třeba jen jednou za měsíc, nebo prostě v určitém termínu, takže si je píšeme do kalendáře klidně měsíc předem a podle toho plánujeme ostatní věci, nebo různé kulturní akce, výstavy apod., ty taky netrvají věčně... do toho sem tam nějaké lékaře, nebo synovy akce ve škole nebo v družině...dovolená se taky musí plánovat dopředu, kvůli kolegům v práci apod...fakt v okolí neznám nikoho, kdo by takhle neplánoval...
Předchozí