To je velmi tezky dotaz. Hodne o tomto ted premyslim. Dcera vstupuje do puberty. Od mala je to slozite dite, hodne jine nez ja. A ja mam nekdy strasne vycitky, ze jsem hodne veci ve vychove po.ala. A je mi z toho smutno. Bojim se, aby dcera v zivote obstala. Urcite ted vidim nasledky toho,ze jsem cholerik. Ze me nektere pitomosti stresuji. Ze jsem mozna nevychovala pohodare,ale nervaka....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.