| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám jich plné zuby, lezou nám až do baráku a značkují.

Naše 3 kočky (1x kočka a 2x kocour) jsou vykastrované, chodí domů dvířky pro kočku, jsou čistotné a slušného chování. Jenže cca jednou za týden nám těmi dvířky vleze až domů cizí kocour a šíleně to tu zasmrdí. Ideálně hned po úklidu. Uklizený a čistý barák zřejmě považuje za neoprávněně označkovaný (mnou a čisticími prostředky) a jde to hned přeznačkovat.

Nemůžu zavřít dvířka, ti naši moulové nejsou schopni být dlouhodobě uvnitř nebo venku. Naše kočky zktrátka potřebují procházet. Ptala jsem se na dvířka s magnetickými obojky, ale prý je to totéž, jako to, co máme - až na detail toho odmykání. Bohužel mám zkušenost, že zamčená dvířka odolají náporu naštvaného kocoura tak 20 minut, pak je rozmlátí, zámek nezámek.

Nevím, čí jsou ty smrduté bestie, prostě nějakého bližšího či vzdálenějšího souseda. Vlastně mi tolik nevadí, že sem lezou, ale ten smrad je k nepřežití. Skoro uvažuji, že je prostě pochytám a nechám na svoje náklady vykastrovat... jen nevím, jak a do čeho ulovit toho jednoho konkrétního smraďocha, nebo kolik jich je. Přicházejí, když v noci spíme nebo přes den, když nejsme doma...

Nějaký nápad, co s tím?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.