| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Buchli, ale znám spoustu dětí, který umí víc než jejoch rodiče a pak to taky dotáhnou dál než jejich rodiče, ty určitě znáš taky takových dost, ty podmínky by opravdu neměly být rozdílný, na druhou stranu chápu, že to škola zadarmo dělat nechce, to je jasný

nevím, jestli se dá ještě sehnat nějaká příručka s testovýma ukázkama, jako bývalo od Scia, mě to teď nezajímalo, ale když měli před přijímačkama starší kluci, měli k přípravě na češtinu matiku i osp bknížku testů, i s výsledkama, ukázkový testy různých škol, což teď už asi nebude, když je to jednotně, ale na tom se naučili sami všechno, já jsme pak jenom pomohlo, v čem sami nevěděli, tak bych to chtěla pro třetího zase, ale nevím, jestli i cermat bdue toto vydávat a ty starý nrožury už nemám, nenapadlo mě tenkrát, že je ještě budu potřebovt potřetí :) kluk překvapil, ale knížky jsou už pryč

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.