Přidat odpověď
Podle mě si porodnici vybrala v souladu se svým plánem. Proto chápu, že jejich /věřím, že i neodůvodněný a ne nutný/ odklonění se od plánu ji dostalo do pozice, do které se od počátku nechtěla dostat, t.j. "klasický" porod.
Možná není už nutné si připomínat, jak dříve u porodu umírali děti i jejich matky. Ta žena nechtěla rodit doma a riskovat, chtěla rodit pod kontrolou a přitom si zachovat to, čemu věří-svůj životní postoj. A je vcelku jedno, že pro někoho je to nepředstavitelné. Však není na nás, abychom soudili, zvlášť, pokud se nás to osobně nijak nedotýká.
Pokud půjdete např. k zubaři a budete přesně vědět, co chcete /třeba kosmetický úkon/ a on ten zákrok provede jinak, než jste chtěli s tím, že takto se to dělá u většiny a jsou rádi, že mají zub, tak také asi nebudete nadšeni...
Pamatujete si, kdo koukal na 4 v tom, na holčinu z Anglie? Ta i kousek placenty slupla. A pohoda. Také to není můj šálek kávy a nebylo mi u toho zrovna dobře, ale je to čistě její věc-něčemu věří a jde si svou cestou.
Předchozí