"On ani chlap to v porodnici nemá úplně jednoduché. Dost pravděpodobně je tam poprvé a necítí se suveréně a v pohodě" - ale to i ta žena...
"Bojí se o ženu i dítě i toho jak to zvládne" - žena se také bojí o sebe, o dítě, i toho jak to zvládne
"Očekávat od něj boj za porodní plán je prostě nejisté." - neočekávala jsem od muže boj za porodní plán. Čekala jsem, že když se začnu dohadovat s personálem, zastane se mě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.