Ono se všechno vyvíjí, i styl a forma diskutování a tak.
Já jsem nikdy na žádné diskuze nechodila, až mi pak dcera jedno diskuzní fórum tak před 10ti lety ukázala, ale taky už to tam nežije....jen pár skalních diskuzí
.
Bylo to fajn a žilo to, našla jsem si tam ale opravdické dlouholeté kamarádky, už ale diskuzní fórum ke kntaktům nepoužíváme.
Myslím, že takovým těm plkacím diskuzím odzvonilo...že je prostě nová doba..i starší dcera se přesunula jinam a s druhými se kontaktuje jinak.
Prostě to tak je a asi se to "nevylepší", jen zase o kus změní zase jinam.
Já jsem si všimla, že tady na rodině se už lidi hlavně bojí jen tak plkat...nějak se otevřít nebo se nedejbože nějak odkrýt před druhými, splést v nějakém faktu, ukázat nějakou svou slabost nebo nedokonalost. Protože ty ve všem dokonalé je úplně uklovou.
Pokud se nějaký názor nelíbí, ihned se zjišťuje, kdo se za ním doopravdy skrývá a jak ho odkrýt před ostatními, zesměšnit ho nebo mu nějak uškodit.
Myslím, že tu čte spousta lidí (protože se tu dá pořád hodně různých informací vytěžit a díky za to), ale nepíšou...protože na ně číhá to hejno dokonalých, aby si smlsly. To Y je tam schválně.
A nemyslím, že se to může nějak zásadně změnit...ale co, třeba to zas povede k tomu, že se člověk bude víc stýkat s ne-virtuálními lidmi, s opravdovými známými, kamarády a přáteli