Píšu jak to dopadlo : Tak dnes byla u mých dětí ve škole kontrola z SPC a na další rok zas budou mít děti asistentky . Něco jsem ještě pak doplnila já k tomu co mi paní řekla, ukázala jsem jak pracuji s dětmi doma a co se mi zdálo důležité na to jsem upozornila .Dcera jde příští rok do 7 třídy a v němčině nebude klasifikována ,ale bude přítomna nebo půjde s p.asistentkou do jiné třídy a bude dělat něco do jiného předmětu do ČJ nebo AJ. Za to mám velkou radost ,prý že stačí, aby uměla jeden jazyk.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.