| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

a tomu říkáš zklamání od blízkých? ~t~,toje ještě procházka růžovou zahradou, my oba s mužem dostali hodně jinačí kapky od svých nejbližších-rodičů,takové poznámky typu že všechno dělám blbě a jsem ta nejhorší patřily u mé matky k těm velmi mírným záležitostem nad kterýma jsem mávala rukou, když jsem s ní nechtěla být ve při a já byt fakt nechtěla. Ale časem k tomu stejně došlo...

Ono se špatně píše na taková témata něco kloudného, protože hloupé ženy zde typu Jak, Kudla mi to tady hned vmetávají zpět do úplně jiné diskuse - ovšem notně překrouceně a vytržené z kontextu.

Rodiče a vyzvedávání dětí ze školek,družin - haha,to je pro mě scifi, bydleli na tohle hodně daleko od nás a jsem fakt hodně dnes ráda, že jsme po nich nikdy nic nechtěli - to je asi štve nejvíc,že nám v podstatě nemají co vyčítat a vmést do tváře.

Takže já když se zeptát po verbálním útoku na mě své matky,jak to myslela ap roč to říká,tak mi odpoví,že o tom nebudeme diskutovat~d~

Tak nediskutujeme vůbec.Mrzí mě to,ale co nadělám,už jsem dospělá stará baba,tož je se s tím třeba alespon trochu smířit uvnitř.Lidi prostě nepředělás.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.