Já se přiznám, že mlčet bych nedovedla. Přišlo by mi to jako potvrzení toho, co ten druhej říká, souhlas s tím, co tvrdí. A to u některých věcí nedovedu, resp. kdybych měla pocit, že jsem mlčky souhlasila, nemohla bych se sama sobě podívat do očí. Pro mne je snesitelnější a pro mou vlastní vnitřní integritu asi tak nějak důležitý v určitých situacích nahlas říct "s tím já ale nesouhlasím. Dál to rozebírat nebudem, v tom se prostě neshodnem". A nenechat to nikam eskalovat. Ale dát najevo, že mám hranici a že do ní ten druhej narazil.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.