Margotko, toto není ani tak zklamání, jako spíš že se neshodnete. Jako chápu, že Tě to mrzí i štve zároveň, ale někdy je to tak, že to druhá strana prostě vidí jinak a třeba má tvoje mamka skutečně dojem, že dceři nadržuješ. Je mladší, roztomilejší, zranitelnější, syn už je asi v ne příliš milém období
a tvoje mamka má dojem, že ho musí hájit. Já třeba v rodině mých přátel také jasně vidím, že nadržují mladší dceři před o něco málo starším synem (ale jsem teda tak soudná, abych držela ústa), prostě to tam vidím, i když oni si to zcela zjevně nemyslí...
Asi bych mamce vysvětlila, že se skutečně snažíte chovat k oběma stejně, ale že prostě chování k malé holčice a skoro dospělému hochovi prostě bude vždycky trochu odlišné a může to vypadat, že nespravedlivě, i když není.
Jinak zklamání ze vztahů vypadá jinak - třeba že dám příbuznému Z peníze s tím, že to zaplatí osobě X (jedná se o splátku na společné nemovitosti, doposud to platil on a měla jsem dojem, že to tak mají domluvené ), ovšem tu částku už mezitím zaplatí osoba Y. Milý Z ovšem nedá peníze ani Y, které to patří, ani zpátky mně, ale ponechá si je. Z má nadstandardní příjem a neudělal to tak jen jeden rok... To je podraz.