Mne se stalo presne to same. Ne v 29 ale v 31. Z porodu meno syna a nasledneho zjisteni, ze je postizeny, jsem si odnesla postraumatiskou stresovou poruchu. Dva dny v kuse jsem brecela. Nevim, co by delala, kdyby v te dobe mi zacal vysvetlovat"jak si nicm zivot, zatezuji spolecnost a manzel odejde atd...". Prevratil se mi zivot na ruby. Manzel je uzasny i jako manzel i jako otec. Hodne sportujeme, v porodnici jsem si rekli, tak holt nevyhraje normalni olympyadu, ale specilani. Synovi bude skroro dvanact. V lete se zucatni narodnich specilanich olympiskych her. Na ty mezinarodni taky nekdy v budoucnu dojde..
Zminenych rodicu je mi velice lito. Treba svoje rozhodnuti jeste zmeni.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.