Po roce a půl marného snažení, jsem už začala studovat řízenou reprodukci a pomalu se smiřovat s tím,že budeme muset jít s manželem na umělé oplodnění a nebo možná vzhledem k věku už se nám to ani nepodaří. Hned první měsíc po přečtení článku "Ješte jedna možnost jak otěhotnět" jsem to vyzkoušela a dnes jsem zjistila po provedení testu ,že jsem těhotná. Je to neuvěřitelné, ale opravdu na první pokus. Připojuji se s díky. Veroniko,myslím že jsi udělala už hodně lidí šťastnými a máš na svědomí hodně krásných miminek :OD. Díky!!! Přeji vám všem hodně úspěchů ve snažení a přeji všem aby mohly prožít ten krásný pocit!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.