| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nevím co bych dělala asi by záleželo v jaké to je mire. Musím eict ze placnuti pře zadek dvoje kalhoty žádná rána jen symbolické z menších deti chápu a občas sem i použila ted už jsem tedy dost dlouho nemusela dětem je 13 9 a 5 a to dva mladak jsou hodně zivi a nejmladší zkouší trpělivost všech domácích. Presto ze deti nebiju tak se musím přiznat ze asi před rokem a půl jsem vrazila facku tehdy svému ctyrletemu synovi byla jsem psychicky i fyzicky vycerpana syn byl dloujodobe skoro cely rok nemocny a naprosto bojkotoval brani ke nebylo možné se s nim domluvit ani pod pohruzkama. Neomlouvam to do dnes je mi to hrozne líto synovi jsem se za to xkrat omluvila a on uz o tom nikdy nemluvil. Ja to ale povazuji za svoje největší selhání a bylo to proti všemu v co věřím prptoze můj táta nas rezal remenem. Jediné pozitivní na cele veci je ze syn tehdy ty léky zacal brat dobrovolne a konečně se uzdravil.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.