| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Diskuze o víceletých gymnáziích sleduji čistě ze zájmu (moje děti už nejsou školou povinné) a občas také pro pobavení, nicméně jeden ze závěrů, které jsem učinila, je, že (pokud se nemýlím, 24 hodin denně tady opravdu netrávím) nikdo zde otevřeně nepřiznal, že je jeho dítě špatný žák (nechci vyvolat polemiku, co je to špatný žák, myslím to prostě úplně obyčejně: špatný žák = žák, kterému to ve škole nejde). Pokud už někdo naznačí, že dítko nijak valně neprospívá, jako příčinu uvede nějakou poruchu učení. Naopak mám dojem, že se zde koncentrují rodiče výjimečně nadaných dětí alespoň v jednom oboru. Je možné, že jsou tady všechny děti tak vynikající? Jedná se o nějakou mimořádnou shodu okolností? Klidně pište anonymně.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.