Pro mě je to právě taky vzorek neshodující se s mou realitou. Ale zároveň to neberu, že s tím "venku" to nemá nic společnýho - jste přece taky z masa a kostí, tj. vaše názory jsou prostě reálné názory části populace. A já někdy žasnu, jaké názory může ta populace mít;). Jistě, že je to zábava, ale kdybych třeba mluvila o kamarádství, tak pak ano - je to virtualita, nereálný svět, nejste reálně žádné mé kamarádky a bylo by špatně vás tak chápat (neoddělovat to, poměřovat vás s reálnými kamarádkami atd.). Ale co se týče názorů, myslím, že se to s realitou poměřovat dá. Že mi to prostě rozšiřuje obzory v tom, že i takovéhle názory můžou lidi mít, a ne jeden, ale spousta. Přestože já a moje kamarádky máme názor úplně jinde (a proto jsme kamarádky - že máme podobné názory).
PS: Asi nemám ty správné vyjadřovací schopnosti, vždycky tu nějaký nick v pár větách řekne to, na co já potřebuju tři odstavce a stejně to neřeknu tak dobře. Teď je to přesně ten případ: dlouhý příspěvek, po jehož dopsání mám pocit, že jsem vůbec neřekla (nevysvětlila) to, co a jak jsem chtěla
.