| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak pár vécí v této diskuzi mi pomohlo.Díky.Především to s ID.Prostě jsem brala paní za povolanou osobu.Hned ve středu jedu podat novou žádost. Ale sociálka prosté nepomùže.Žádost jsem podala a klidně vám podrobně popíšu jak probíhalo jednání.Mluvila jsem i s paní z ochrany práv dětí nebo jak se to jmenuje.Dávka,která by toto mohla řešit je prostě nenároková.Vyhodnotili nás jako schopné řešit situaci vlastními silami.A volala jsem i na info linku MPSV.

Dcera brigádu na léto má.Od začátku bylo dohodnuté,že škola pro nás bude finančně náročná a bude se muset taky zapojit.To ona ví.Jen jsme měli něco málo ušetřeno na začatek,aby se v prváku rozkoukala a pak se začala sama podílet.Má na druhák několik možností.Třeba na statku nebo v mlékárně,které patří ke škole.Prostě nikdo nepočítal s tak dlouhým výpadkem příjmu.Nikdy jsem nebyla bez práce déle než dva měsíce.Ještě ke škole.školy u nás ,jejich úroveň,odpovídají tak néjak celkové situai v našem regionu.Véřte mi,že na mém místě,by jste byly rády,že je tam,kde je.

Pro Fren.Co je prosím pro tebe perspektivní?Těžko můžou být všichni raketoví inženýři.Někdo se nám musí postarat o obživu.Pěstovat krávy,prasata,množit je apod.Co je špatného na zemědělství?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.