Nevím. U nás je město čisté a ani v okolí jsem si nevšimla nepořádku. Každou chvilku se čistí ulice, chodí čety a ti lidé okopávají patníky, vyhazují odpadky atd. Zrovna ve čtvrtek jsem se byli dívat na pozemky v okolí cca 70km a jak jsme projíždělí vesničky, tak jsme si s mužem říkali, jak krásné jsou ted vesnice a lidé mají krásné zahrady. Jak se to v posledních letech hrozně zlepšilo. Jak si lidé konečné váží té nádherné krajiny a přírody okolo.
Mě spíš vadí, jak každý hledá na ČR to nejhorší. Já žila v zahraničí a od té doby mám ČR ještě raději. Není tu všechno super a je tu hodně problémů k řešení, ale prostě je dobré se někdy koukat na to krásné co tady je a že toho nemáme málo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.