| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Neuklizené věci, které mi překáží, dám někam, kde mi nepřekáží - celkem je mi jedno kam. Je jedno, jestli si je o dvě hodiny nebo dva dny později uklízí ze stolu, nebo ze skříňky v chodbě. Když chci mít uklizený dům, hrnu jejich věci do prádelního koše, který jim postavím do pokoje. Jejich pokoj zgruntu uklízím tak 4x do roka, když jsou pryč, jinak je tak jednou za týden donutím uklidit ho tak, aby se dalo vysát, vytřít a utřít prach. Nepovolujou se odpadky, špinavé nádobí a špinavé prádlo. Nikde.

Já sama pořádek dokážu udržet tak den, nevím, jak bych ho teda mohla vyžadovat po dětech. Zavedli jsme uklízecí desetiminutovky, kdy kmitáme všichni maximální rychlostí, a po zapípání minutky všichni končíme. Celkem to pomohlo, naprostej chaos už doma nemáme.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.