| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tuten, v pohodě~;(( - není kvůli čemu bych se urazila, napsala jsi to naprosto přesně, jsou to dva úplně jiné světy, navíc když má člověk doma ještě takové stvoření, jako je moje dítko...i já sama občas přemýšlím, z jakého vesmíru se sem dostal~:-D. A mám to přesně, jak píšeš o té tvojí kamarádce - když podnikáme něco společně s mojí kamarádkou, která má dvě živé holčičky a dají se dohromady s tím mým, tak jsem potom ráda, že si domů beru jenom to jedno svoje~:-D...a u nás doma to bylo stejné, mám od rok a půl mladšího bratra a taky jsme se často různě dohadovali a škorpili...takže vím, jaké to je... Ale zakladatelka diskuze ve svém úvodním příspěvku psala jen o jednom dítěti, tak jsem jen taky přispěla tím, co funguje u nás...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.