Tady je zajímavý článek k tématu, úplně souhlasím s tím co pan Klaus píše: http://www.novinky.cz/komentare/403978-komentar-prof-drsc-ing-et-mgr-pani-ucitelka-mila-csc-phd-vaclav-klaus-ml.html
Ale k Tvému dotazu, já bych na škole určitě vydržela, i když sama jsem školu nedodělala. Dnes toho občas lituji, protože kdybych ji dodělala, mám dnes lepší plat (podotýkám, že za stejnou práci) a je pravda, že studium na VŠ je dnes téměř nezbytné. Studuje kde kdo. Já pracovala jako vychovatelka v ústavu soc. péče. Dnes na tyto pozice automaticky požadují min. Bc, nechápu. Totéž učitelky v mš. , sestry apod.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.