"kulaté razítko stejnak pravděpodobně chtít nebudu" - to neříkej, je ti kouset přes 20, do důchodu půjdeš někdy před 70-tkou - to je skoro 50 let - nevíš, co za tu dobu budeš potřebovat nebo dělat.
" se zasekli na tom co bylo tak před 10ti lety " - tak to už se zlepšili, za mě byli zaseklí ještě mnohem hlouběji
"mám jen obor geodézie pod stavárnou (ne přímo SPŠ zeměměřickou) " - to trochu mění situaci - tedy záleží jakému směru geodézie se chceš věnovat - dle zeměměřičského zákona musíš mít pro práci v katastru nemovitostí minim. středoškolské vzdělání zeměměřičského směru - což si nejsem jistá, jestli SPŠ stavební splňuje - ono se to tedy zatím nějak nekontroluje, ale otázka je, jestli časem nezačne.
"stále nechápu k čemu mi bude například výpočet tuhosti pružiny nebo pohybu mikročástic" - to ti klidně vysvětlím - nebude ti to vůbec k ničemu (ještě tam fyziku učí Toman?)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.