Po cca 5 letech bydlení na začátku cyklostezky jsem si k cyklistům vypěstovala slušnou averzi, takže povolit jim nějaké promile v krvi je pro mě vrchol
.
Zrovna včera jsem jela autem po naší ulici, když mi tam z chodníku vlítl cyklista. Nebyl vidět, chodník (už fakt, že jel po chodníku, mě naštval) je do pravého úhlu se silnicí a jsou tam keře. Aniž by se rozhlídl, tak najel tak do půlky silnice a vyrazil směrem ke mě. Jela jsem pomalu, takže jsem v pohodě zastavila a jala se na něj gestikulovat, co tam proboha vyvádí. On začal řvát, že jedu v protisměru, což byl fakt, ale to proto, že silnice je úzká a hlavně jsem objížděla stojící auto a ještě jsem se ke kraji nestačila zařadit. Co jsem ale nepobrala vůbec, tak to, že mi do auta začal agresivně bouchat a nevím, co by následovalo, kdybych třeba z auta vystoupila. Pravděpodobně bych dostala na budku. A byl to chlap tak cca 50-letý, to už by člověk čekal, že bude mít rozum. A při představě, že takový člověk jede ještě pod vlivem alkoholu...