Neberu to jako vyčítání..ale ještě jsem se nezbavila vzpomínek na to, když mi máma několikrát v průběhu mého života řekla..chováš se jako děvka. Poprvé tuším v 8 třídě? Naposledy asi v mých 35l? Když už jsem měla syna. A nikdy nepochopila, že přestřelila. Ale lety je to čím dál lepší... Hádáme se kvůli jiným věcem a názorům. A naposledy pro změnu řekla bráchovi, že bych měla jít na léčení no. Takže asi tak. Ač se snažila dělat co bylo v jejích silách, toho si cením. Ale žádná obr láska dcery k mámě tu není.
A to jak jsem měla svýho tátu x let na talíři, že jsem držela při něm bylo špatně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.